шашлик курячий

Рецепт дієтичного шашличку, що можна приготувати у духовці та на грилі: куряче м’ясо та томати у поєднанні зі смачним та корисним соусом песто.

Цей рецепт ідеально підходить для відзначення Всесвітнього дня шашлику, який святкують 9 липня. Коли нема можливості приготувати справжній шашлик на грилі, то домашній варіант – у духовці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Курячий шашлик з песто

Інгредієнти:

  • песто  1 чашка
  • куряче філе 700 г
  • помідори черрі 500г
  • сіль і перець за смаком

Приготування:

  1. Нарізати філе кубиками 3-4 см.
  2. Змішати курку і песто — маринувати  30 хв.
  3. Нанизати на шампури курку і помідори черрі, додати сіль і перець за смаком.
  4. Розігріти гриль на середньому вогні або духовку до 200 С, час готування залежить від потужності духовки, на грилі близько 12 хв.
  5. Готові шашлички полити соусом песто.

Смачного!

Рецепт соусу песто

Рецепт соусу песто. Соус песто чк приготувати?

Песто – класичний італійський соус. Смачно, корисно, легко приготувати, поєднується з багатьма стравами і продуктами, чудова заправка для салатів, особливо, з томатами.

Густоту соусу можна регулювати кількістю олії  або сиру.

Горіхи, масло і сир можна замінювати на інші види, більш доступні, результат буде інший, але все одно отримаєте смачний соус. Експериментуйте!

Інгредієнти:

  • базилік пучок
  • кедровий горіх 20 г
  • оливкова олія 100 мл
  • пармезан 20 г
  • часник 2 зубчики
  • сіль щіпка
  • лимонний сік (за смаком, за бажанням)

Приготування:

  1. Пармезан попередньо натерти на тертці.
  2. Всі компоненти змішати за допомогою блендера.
  3. Зберігати в холодильнику не більше 3-х діб.

Більше смачних та корисних рецептів дівіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE

Крутимося ще → тут