Рецепти глазурі для паски без цукру

Готуйтесь до Великодня, обираючи для себе та своїх близьких максимально корисні рецепти страв.

Від нашого каналу LOW CARB ZONE  для вас рецепти дієтичних пасок та глазурі для декорування:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 Йогуртова глазур

  • желатин 1 ст л
  • молоко 150 мл
  • густий йогурт або сметана 3 ст л 
  • підсолоджувач
  • ванілін

Приготування:

  1. Желатин розчинити в теплому молоці.
  2. Додати замінник цукру, сіль, ванілін.
  3. Добре збити суміш міксером або блендером 3-5 хв.

Шоколадна глазур

  • желатин 1 ст л
  • какао 3 ч л
  • молоко 5-6 ст л
  • підсолоджувач за смаком
  • сіль за смаком

Приготування:

Ретельно змішайте всі компоненти, щоб не було грудочок до кремоподібної консистенції. Густоту регулюйте кількістю молока. Покривати остиглі паски і дати кілька годин на застигання.

Білкова глазур

  • яєчний білок 1 шт
  • лимонний сік 1,5 ч л
  • ванілін
  • ерітрол (змолоти в кавомолці)
  • сіль за смаком

Приготування:

Збити білок в міцну піну з іншими інгредієнтами.

Покрити отриманою масою випічку і поставити на 10 хв пасочки в духовуку 150 ° С. Глазур повинна тільки злегка схопитися.

Більше смачних та корисних рецептів дівіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE