З малинкою: рецепти без цукру і без глютену пирога і торта

Приготуйте смачні і корисні малинові десерти з нагоди сезону малини або з нагоди Національного дня малинового торта/пирога, що відзначають у США щороку 31 липня.

Малиновий пиріг

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Малиновий пиріг. Кето рецепт малинового пирога. Пиріг з малиною без цукру й без глютену.

Інгредієнти:

– яйця 7 шт

– ерітрол 100 г

– мигдалеве борошно 100 г

– розпушувач 2 ч л 

– сіль 1/2 ч л 

– 1,5 ст л  розм’якшеного вершкового масла

– малина або інші ягоди 120 г 

Приготування:

1. Відокремити білки від жовтків, жовтки розтерти з цукрозамінником та маслом (1 ст л), білки збити з дрібкою солі.

2. Змішати мигдалеве борошно з розпушувачем, додати жовтки і все ретельно перемішати.

4. Акуратно вмішати в тісто збиті білки. Додати в тісто ягоди.

5. Форму змастити маслом, розігріти духовку. Тісто вилити у форму (найкраще силіконову).

6. Пекти пиріг в розігрітій духовці 160-170С 30-35 хв.

Смачного!

Малиновий торт

Малиновий торт - рецепт без цукру і без глютену. Кето торт з малиною - рецепт малинового торта.

Інгредієнти:

тісто:

– мигдальне борошно – 150 г

– молоко 70 мл

начинка:

– грецький йогурт 700 г

– яйце 3 шт

– 1/2 склянки протеїнового порошку (можна замінити на суміш для пудингу – але це крохмаль)

– ванільний екстракт 1 ч л (або один стручок ванілі)

– підсолоджувач за смаком

глазур:

– малина 150 г або інші ягоди

1 – 2 ст. л. порошковий желатин

Приготування:

1. Змішати мигдалеве борошно з молоком.

2. Утрамбувати тісто на дно форми для випічки або дека і розрівняти.

3. Змішати всі інгредієнти для начинки.

4. Випікати в духовці 165 °С 40 – 45 хв., поки верх і з країв не стануть коричневими.

5. Дістаньте його з духовки і дайте охолонути.

6. Приготувати глазур: дати набрякнути желатину, розім’яти ягоди, потім з’єднати їх. Нагріти цю суміш, не кип’ятити.

7. Полити глазур’ю торт, прикрасити цілими ягодами і поставити в холодильник на 8 годин.

Смачного!

Більше смачних та корисних рецептів дівіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE