рецепти з полуницею

Встигніть приготувати смачні десерти без цукру й без глютену з королевою літніх ягід – полуницею. Насолоджуйтесь смачним і запашним літом, з полуничкою!

Ви можете замінити полуницю у рецептах на інші ягоди, а взимку використовувати заморожені ягоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Пиріг полуничний без борошна - рецепт. Пиріг без борошна, без глютена з полуницею.

Пиріг полуничний без борошна

Інгредієнти:

  • мигдалеве борошно 100 г
  • яйце 7 шт
  • ерітролл 100 г
  • сіль 1/2 ч л
  • розпушувач 2 ч л
  • олія 25 г
  • полуниця 100 г

Приготування:

  1. Збити яєчні білки.
  2. Змішати всі сухі інгредієнти.
  3. Нагріти духовку до 160 С.
  4. Збити яєчні жовтки з ерітролом, потім додати олію і збити трохи ще.
  5. На маленькій швидкості міксера до жовтків повільно додавати всі сухі інгредієнти, збивати до повного змішування.
  6. Додати яєчні білки і акуратно вмішати їх в тісто лопаткою.
  7. Викласти тісто в форму і покласти порізану полуницю зверху.
  8. Випікати 30-35 хв.
Полуничний брауні без борошна, рецепт брауні без цукру без глютену з полуницею

Полуничний брауні без борошна

Інгредієнти:

  • яйце 5 шт
  • полуниця 200 г
  • шоколад гіркий 150 г
  • вершкове (кокосове) масло 180 г
  • підсолоджувач за смаком
  • ванілін за смаком

Приготування:

  1. Розтопити шоколад з маслом на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  2. Збити міксером яйця з підсолоджувачем та ваніліном.
  3. Влити акуратно шоколад з маслом і ще раз збити.
  4. Наповнити силіконову форму для випічки.
  5. Разрівняти лопаткою, покласти зверху полуницю.
  6. Поставити в духовку 180 °C на 25-35 хв.

Чизкейк з полуницею

Чизкейк з полуницею рецепт. Чизкейк без цукру й без глютену чк приготувати з полуницею.

Складові:

  • сир 500 г
  • полуниця 800 г
  • молоко 100 г
  • желатин порошковий 40 г
  • підсолоджувач за смаком

Приготування:

  1. Замочити 20 г желатину в холодному молоці на 20 хв.
  2. Потім нагріти його на повільному вогні до розчинення.
  3. Сир змішати з підсолоджувачем  за смаком.
  4. Желатин в молоці охолодити і змішати з сиром до однорідності.
  5. Викласти сир з желатином в форму і поставити в холодильник.
  6. Подрібнити блендером 200 г полуниці, додати підсолоджувач за смаком.
  7. 300 г полуниці порізати і розкласти на сирний шар.
  8. Ще 20 г желатину замочити в 180 г води, дати набрякнути і потім нагріти на повільному вогні до повного розчинення.
  9. Змішати желатин з подрібненою полуницею, охолодити до кімнатної температури.
  10. Отриманим полуничним пюре залити полуницю на сирному шарі.
  11. Зверху на полуничне пюре викласти порізану полуницю, що залишилася.
  12. Поставити в холодильник на 3-4 год.

Смачного!

Більше смачних та корисних рецептів дівіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE